MBO Ondernemersvaardigheden - Zaterdag (NCOI Opleidingen)

Opleider

NCOI

Erkenningen

Duur

12 maanden

Vanaf

€ 4.418,30 incl. BTW

Opleidingsniveau

MBO-programma

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Dit programma is ontwikkeld voor iedereen die overweegt een eigen onderneming te starten of dat onlangs heeft gedaan. Maar ook medewerkers in grotere organisaties die aan hun commerciële vaardigheden en kennis rondom ondernemerschap willen werken, zullen veel profijt hebben van dit programma.

Leerdoelen

Het doel van dit programma is om je in korte tijd de basisbeginselen van het ondernemerschap bij te brengen. Zo ontwikkel je je commerciële vaardigheden en verdiep je je in marketing. Ook verdiep je je in de basiskennis van financiën, want als startend ondernemer is inzicht in je financiële situatie van groot belang. Dit biedt voor jou als ondernemer een uitstekende basis waarmee je aan de slag kunt of waarna je verder kunt studeren. De programma's van NCOI worden gekenmerkt door een zeer grote praktijkgerichtheid. De docent kent je dagelijkse praktijk en legt voortdurend verbanden tussen theorie en je werksituatie.

Voor je studie ontvang je studiemateriaal dat altijd actueel is en perfect aansluit op de exameneisen. Alles wat je verder nodig hebt voor je studie vind je in onze moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je hier communiceren met je medestudenten en docenten.

Studie informatie

MBO-deelprogramma

Toelatingscriteria

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

 

MBO Ondernemersvaardigheden - Zaterdag (NCOI Opleidingen)

NCOI

Duur

12 maanden

Erkenningen

Opleidingsniveau

MBO-programma

DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.